Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

Draagbare 9" DVD-speler met USB-koptelefoon en montagebeugel Blauw / Zwart

DVP-910BU

[ Verpakt per : 1 ]


8 in stock

share


Ga je regelmatig een paar dagen weg met het gezin met de auto of de trein?

Dan is de Lenco DVP-910 de perfecte reisgenoot. De kinderen kunnen urenlang leuke films kijken, zodat de reis korter lijkt.

De Lenco DVP-910 is een compacte DVD-speler met een 9 inch scherm die je overal mee naartoe kunt nemen. Het scherm kan 180 graden gedraaid en gekanteld worden. De hoofdtelefoon en de montagebeugel worden meegeleverd.

De speler heeft een USB-poort zodat je je video's en foto's op de DVD-speler kunt zetten en ze samen met je gezin kunt bekijken. Bevestig de DVD-speler aan de achterkant van de hoofdsteun van de passagiersstoel voor je, zodat je gemakkelijk naar het scherm kunt kijken.

De Lenco DVP-910 ondersteunt de videoformaten MPEG1, MPEG2 en MPEG4, het MP3 audioformaat en het JPEG beeldformaat.

Dankzij de twee ingebouwde luidsprekers produceert de DVD-speler een uitstekende geluidskwaliteit. De Lenco DVP-910 heeft een geïntegreerde oplaadbare batterij, zodat je geen kabels hoeft mee te nemen als je op reis gaat.

Het scherm kan 180 graden gedraaid en gekanteld worden
De DVP-910 heeft het gemak van een draaibaar scherm. Het scherm kan 180 graden worden gedraaid en gekanteld. Hierdoor kun je gemakkelijk vanuit elke hoek kijken en het is ideaal als meerdere kinderen samen een film willen kijken.

Bevestigingsset voor hoofdsteun
Met de hoofdsteunbevestigingskit kunnen kinderen in een comfortabele en veilige positie in de auto naar het DVD-scherm kijken. Het scherm kan worden bevestigd aan de achterkant van de hoofdsteun van de passagier voorin de auto.

Hoofdtelefooningang
Creëer je eigen luisteromgeving voor jou alleen op elk moment door een hoofdtelefoon aan te sluiten op de DVD-speler. Door uw hoofdtelefoon aan te sluiten, kunt u op elk volume van uw muziek genieten zonder anderen te storen.

Datasheet

Verpakt per1

8 andere producten in dezelfde categorie: